Gizlilik - Youtube   5 yıl önce

Acnelyse Kremin Zararları Nelerdir? Acnelyse İçeriğinde Ne Var? Acnelyse Faydaları ve Zararları
#Acnelysekrem #krem #Acnelyse
Acnelyse Zararları videosu 3447 kere izlenmiş olup 0:57 dakika sürmektedir.

Videomuz acnelse, acnelyse krem, acnelyse krem zararları, acnelyse zararları, acnelyse cilde zarar verir mi, acnelyse yan etkileri ile ilgilidir.

Bu videomda sizlere sivilce ve sivilce izleri gibi durumlarda sık başvurulan bir ilaç olan acnelyse krem hakkında bilgiler aktardım. Acnelyse kreml nedir, faydaları, zararları, kullanımı , yan etkileri noktasında internetteki bilgilerden aktarımda bulundum.

Bu videodaki bilgiler insanların deneyimlerini ve internette yazdıklarının araştırılarak derlenmesinden oluşur. Hiç bir suretle, ilaç tanıtımı ve reklam gibi bir derdim bulunmamaktadır. Tıbbi bir tavsiye içermediği gibi, kanalım ilaçların doktor reçetesi olmadan kullanılmasını tavsiye etmez.
Ayrıca internette bulunan bir çok saçma ve gelişi güzel acnelyse krem kullanın şuna da iyi gelir buna da da kullanın gibi aslı astarı olmayan bilgilere, itibar etmemeniz için video hazırlıyorum. Gerçek dışı şekilde kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın, tıbbi veya sağlık uzmanı kontrolünde kullanımı için sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Herhangi bir cilt sorununuz varsa bunun için en güvenilir kaynağın uzman dermatologlar olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.

Acnelyse Olası yan etkiler nelerdir?

Tüm ilaçlar gibi acnelyse in içeriğinde bulunan maddelere göre aşağıdaki problemler görülebilir:
Çok yaygın olarak


Kaşıntı
Döküntü
Cilt irritasyonu
Batma hissi görülebilir.
Yaygın olarak
Ciltte renk değişikliği
Ciltte irritasyon
Işığa duyarlılık görülebilir.
Yaygın olmamakla birlikte
Cilt kuruluğu
Kızarıklık
Soyulma görülebilir.
Seyrek olmakla birlikte

Deride alerjiye bağlı kaşıntı, kızarıklık ve içi sıvı dolu kabarcıkların oluşumu
Yaygın kızarıklık ile birlikte kaşıntılı döküntü görülebilir.
Çok seyrek olmakla
Nedbe oluşumu,
Nefes almada güçlük, yüz, dil ve dudaklarda şişme dahil aşırı duyarlılık reaksiyonları görülebilir.

Acnelyse krem garip bir şekilde en çok kullanana şehir sıralamasında birinci şehir Şanlıurfa iken onu Gaziantep , Eskişehir , Ankara , Antalya , Mersin , Konya , Hatay , Diyarbakır , Kayseri , İzmir , İstanbul , Samsun , Adana , Balıkkesir takip etmektedir.

Yazımızın sonuna gelirken nemlendirici bu ilacı sizlere tanıtabildiğimi düşünüyorum. Şunu belirtmek istiyorum Acnelyse kullandım yüzümü soydu , Acnelyse kullandım yara yaptı gibi problemleriniz varsa mutlaka doktorunuza başvurmalısınız. Acnelyse before after yani öncesinde ve sonrasında gerçek manada olumlu etkilere yapacağını düşündüğüm bir kremdir. Fakat Acnelyse kullanımı noktasında dikkatli olması Acnelyse nasıl kullanacağınızı doktorunuza danışmalısınız.

https://www.youtube.com/embed/skuuDdi_o4M