Gizlilik - Youtube   5 yıl önce

Acnelyse Nasıl Kullanılır? Acnelyse Kremi Fiyatı ve Kullanım Propektüsü
#Acnelysekrem #krem #Acnelyse
Acnelyse Nasıl Kullanılır videosu 4913 kere izlenmiş olup 0:59 dakika sürmektedir.

Videomuz acnelyse, acnelyse nasıl kullanılır, acnelyse krem nasıl sürülür, acnelyse kullanımı, acnelyse nasıl sürülür ile ilgilidir.

Bu videomda sizlere sivilce ve sivilce izleri gibi durumlarda sık başvurulan bir ilaç olan acnelyse krem hakkında bilgiler aktardım. Acnelyse kreml nedir, faydaları, zararları, kullanımı , yan etkileri noktasında internetteki bilgilerden aktarımda bulundum.

Bu videodaki bilgiler insanların deneyimlerini ve internette yazdıklarının araştırılarak derlenmesinden oluşur. Hiç bir suretle, ilaç tanıtımı ve reklam gibi bir derdim bulunmamaktadır. Tıbbi bir tavsiye içermediği gibi, kanalım ilaçların doktor reçetesi olmadan kullanılmasını tavsiye etmez.
Ayrıca internette bulunan bir çok saçma ve gelişi güzel acnelyse krem kullanın şuna da iyi gelir buna da da kullanın gibi aslı astarı olmayan bilgilere, itibar etmemeniz için video hazırlıyorum. Gerçek dışı şekilde kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın, tıbbi veya sağlık uzmanı kontrolünde kullanımı için sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Herhangi bir cilt sorununuz varsa bunun için en güvenilir kaynağın uzman dermatologlar olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.
Acnelyse Nasıl Kullanılır ?

Günde bir defa olmak üzere lezyon oluşan bölgeye uygulanmaktadır. Geçici sıcaklık batma hissedilebilir. Tedaviye ara verilerek veya uygulama sıklığı azaltılarak bu sıkıntıdan kurtulması mümkündür.
Lezyonlarınız düzelmeye başladığı zaman ilacın kullanım sıklığını azaltabilirsiniz.

Uygulama yolu ve metodu:
Parmak ucu ile lezyonlu bölgelere hafif şekilde sürülür.

Yaşlılarda kullanımı:
Doz ayarlanmasına gerek yoktur.

Özel kullanım durumları:
Böbrek/Karaciğer yetmezliği , özel bir doz gerekmez.

Eğer acnelyse' in sizde farklı ve güçlü etki bıraktığını hissediyorsanız doktor ve eczacınız ile görüşünüz.

İlacı kullanmayı unutup aşırı derecede kullanım fayda yerine zarar verebilir.

Ayrıca doz almayı unutursanız 2 kez almayınız.

https://www.youtube.com/embed/gLMG0zFcxoo