Gizlilik - Youtube   5 yıl önce

Acnelyse Krem Kullananlar
#Acnelysekrem #krem #Acnelyse

Acnelyse Krem Kullananlar videosu 7153 kere izlenmiş olup 2:20 dakika sürmektedir.

Videomuz acnelyse krem, acnelyse, acnelyse krem kullananlar, acnelyse krem nasıl kullanılır, acnelyse krem kullanırken dikkat edilecekler, acnelyse krem kullanırken dikkat edilecek şeyler ile ilgilidir.

Bu videomda sizlere sivilce ve sivilce izleri gibi durumlarda sık başvurulan bir ilaç olan acnelyse krem hakkında bilgiler aktardım. Acnelyse kreml nedir, faydaları, zararları, kullanımı , yan etkileri noktasında internetteki bilgilerden aktarımda bulundum.

Bu videodaki bilgiler insanların deneyimlerini ve internette yazdıklarının araştırılarak derlenmesinden oluşur. Hiç bir suretle, ilaç tanıtımı ve reklam gibi bir derdim bulunmamaktadır. Tıbbi bir tavsiye içermediği gibi, kanalım ilaçların doktor reçetesi olmadan kullanılmasını tavsiye etmez. Ayrıca internette bulunan bir çok saçma ve gelişi güzel acnelyse krem kullanın şuna da iyi gelir buna da da kullanın gibi aslı astarı olmayan bilgilere, itibar etmemeniz için video hazırlıyorum. Gerçek dışı şekilde kulaktan dolma bilgilerle kullanmayın, tıbbi veya sağlık uzmanı kontrolünde kullanımı için sizleri bilgilendirmek amacıyla yazılıyor. Herhangi bir cilt sorununuz varsa bunun için en güvenilir kaynağın uzman dermatologlar olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız.

Acnelyse krem kullananlar nelere dikkat etmelidir?

Tretinoin maddesine karşı alerjiniz varsa kullanmayınız.
Derinin üstünü uygulanarak deriyi yeniler onarılmasına yardımcı olur.
Cildinize uyguladığınızda geçici sıcaklık ve batma görülebilir çok aşırı olursa tedaviye ara verilir fakat doz azaltılarak da çözüm bulunabilir.
Tedavinin başlarında iltihaplı lezyonlar artabilir, bunun nedeni lezyonların ilaçtan etkilenmesidir ilaç kesilmez.
İlaç size fayda vermiyor gibi görünse bile size söylenen süre boyunca kullanmaktan vazgeçmeyin.
Fayda görmek için en az 2-3 hafta düzenli kullanım gerekmektedir. Tam fayda ise 1.5 ay kullanım sonucunda görülebilir.
Sadece sivilcelere uygulanmalıdır diğer organlara zarar verebilir.
Tedavi olduğunuz süre zarfında UV ışınları ve güneş ışınlarından uzak durmanızda yarar vardır.
Tedavi sırasında ciltte incelme meydana gelebilir bu yüzden sert sabun, şampun, vb maddelerden uzak durulması gerekmektedir.
Yanık olan yerlere ve enfeksiyonlu, egzamalı, açık yaralı cilde uygulamaktan kaçınınız.
12 yaş altı çocuklarda kullanılmaz.

Acnelyse Fiyatları
Acnelyse fiyatları değişiklik göstermektedir. Bugün 27 TL ile 13 TL arasında değişiklik gösteriyor Acnelyse krem. Bu fiyat farkının sebebini şöyle tahmin ediyorum , son kullanma tarihinin yakınlaşması.

Acnelyse Ortaya Çıkardığı Durumlar

Acnelyse Setil alkol içerdiği için lokal deri reaksinyo göstermenize sebebiyet verebilir.
Acnelyse nipagin M (metil hidroksibenzoat) ve nipasol (propil hidroksibenzoat) içerdiği için alerjik reaksiyonlara sebep olabilir.
Acnelyse butil hidroksitoluen E321 içerdiği için lokal deri reaksiyonu veya göz altlarında kabarcıklara sebebiyet verebilir.
Acnelyse propilen glikol içerdiği için cildi tahriş edebilir.

Acnelyse Diğer İlaçlar ile Birlikte Kullanımı
Acnelyse, tedavi edici sabunlar ve temizleyicilerle birlikte kullanıldığında, kuvvetli bir kurutucu etki ortaya çıkmaktadır.
Kükürt, rezorsin veya salisilik asit bulundurar ürünler acnelyse ile birlikte kullanılıyorsa çok dikkatli olunmalıdır.

Kurutucu etki gösteren sabunlar ve kükürt, rezorsin, salisilik asit içeren şeyler kullanıyor iseniz acnelyse kullanımına çok dikkat etmelisiniz.

https://www.youtube.com/embed/zUTIXEAcNGw