Gizlilik - Youtube   5 yıl önce

Çağla | Uygun Fiyatlı Fondötenler | Güzellik-Bakım
#cckrem #bbkrem #ciltbakımı #ciltbakimi

Çağla | Uygun Fiyatlı Fondötenler | Güzellik-Bakım videosu 195205 kere izlenmiş olup 8:57 dakika sürmektedir.

Pure Beauty CC krem ile eşit tonda ve daha parlak bir cilt

İpeksi yapısıyla tüm cildi nazikçe saran Pure Beauty CC krem ​​ parlak, ışıltılı, esnek ve kusursuz görünümlü bir ten yaratmaya yardımcı oluyor. Özel formülü sayesinde çok işlevli bir yapıya sahip olan CC krem cilt bakımı yaparken aynı zamanda kirlilik karşıtı kapsülleri ile cildi zararlı etkenlerden ve Spf 50 sayesinde de cildi güneşin zararlı UV ışınlarından korumaya yardımcı oluyor.

Pure Beauty BB krem ile anında parlak ve sağlıklı bir cilt

Yenilenen Pure Beauty BB krem hassas ciltlere uyum sağlayan hafif dokusu ile cildi ağırlaştırmadan bakım yapıyor. Renk tonunu dengeleyen yarı saydam yapısı ile BB krem, yaşlanma karşıtı etkisi ile uzun süreli kullanımlarda cildi kırışıklıklardan korumaya yardımcı oluyor. Spf 35 ile de cildin, güneşin zararlı UV ışınlarından korunmasına da destek sağlıyor.

Videomuz çağla şıkel, cagla sikel, cilt bakımı, makyaj, kaş kalemi, far, far bazı, eyeliner, maskara, göz kalemi, rimel, fondöten, fondöten bazı, kapatıcı, bronzer, allık, aydınlatıcı, bb krem, cc krem, pudra, dudak kalemi, ruj, doğal makyaj, yüz temizleme, tonik, krem, cilt maskesi, arındırıcı jel, uzaylı dansı, slime, klasik makyajım, doğal makyajım, doğal maşa, pratik saç, günlük makyajım, aloe vera, çağla gibi kes, makyaj 101, gülmeme düellosu, kozmetik alışverişim ile ilgilidir.

Günaydın, tünaydın, iyi akşamlar kızlar! Bugün gittim, kendi ellerimle alışverişimi yaptım. Ve size uygun fiyatlı fondöten önerilerimle geldim. Yapıları farklı fondötenler, CC kremler, BB kremler, hafif kapatıcılar derken hepsini bir bir gösterdim. Merak etmeyin her zamanki gibi ürünleri aşağıya yazıyorum ve aranızdan 4 kişiye de bu fondötenleri hediye ediyorum! Hepinizi çok öptüm!


PURE BEAUTY - CC Cream SPF 50 - 42.90 TL

PURE BEAUTY - Multi Function BB Krem SPF 42 - 42.90 TL

HELIOCARE - Color Gel Cream Light SPF 50 - 129 TL

REVOLUTION - Conceal & Define Fondöten - 55.90 TL

REVOLUTION - Fast Base Stick Fondöten - 14.90 TL

E.L.F. - Flawless Finish Fondöten SPF 15 Alabaster - 41.90 TL

E.L.F. - Perfect Blend Concealer Light Beige - 14.90 TL

REVLON - Colorstay Fondöten - 62.90 TL

REVLON - Colorstay Fondöten - 62.90 TL

https://www.youtube.com/embed/8QuhF-QLJsM